Kassing Trucking. Al ruim 35 jaar ongeëvenaarde service.

Wanneer je het met een willekeurig persoon over de band Alquin hebt zul je niet vaak een reactie krijgen dat het bekend in de oren klinkt. Toch is deze Nederlandse band verantwoordelijk voor het ontstaan van enkele zeer gerenommeerde bedrijven welke nog steeds alom bekend zijn. In de hoogtij dagen van deze band, die hun oorsprong vindt begin jaren ’70, hadden ze al een vaste crew voor licht, geluid maar ook transport. Harry Kassing verzorgde het transport al vanaf hun prille begin en heeft met Alquin zijn basis gelegd voor het huidige Kassing Trucking.

Toen Alquin in 1977 op hield te bestaan was het niet meer dan een logische stap voor Harry Kassing om door te gaan met de ervaringen welke hij had opgedaan tijdens de jaren in binnen- en buitenland al tourende met Alquin. De geboorte van Kassing Trucking was een feit. Sinds 1978 waren vele bekende bands en artiesten vertrouwd met de diensten die Kassing Trucking leverde. Legendes als Herman Brood, Gruppo Sportivo, en vele anderen hebben Harry Kassing en zijn bedrijf gevormd tot wat ze nu zijn.

Toch kwam na verloop van tijd de nadruk steeds meer te liggen op het verhuren van wagens en minder als transportbedrijf. Door de jaren heen is Kassing Trucking ook verantwoordelijk geweest voor enkele baanbrekende inventies zoals de loadingramp. Een soort aluminium loopplank waarmee flightcases op hun wielen gemakkelijk de wagen in gereden konden ... >>>