Opleggers

Bij Kassing Trucking staan kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel. Onze opleggers zijn stuk voor stuk speciaal gekozen voor de diverse doeleinden waarvoor zij gebruikt worden en zijn daarom van diverse merken waaronder Neiwo, Sommer, Talson en Montrac.

Steptrailer - 95m³

Stel, u beschikt zelf over een trekker, u heeft geen mega trailer maar heeft een decor wat niet in een standaard oplegger past. Dan zou het toch nog eens een dilemma kunnen worden want hoe reist u met uw productie naar het theater af? Voor zulk soort gevallen zijn er dus “steptrailers”.

Sommige mensen noemen het ook wel zwanenhals trailers door hun andere vorm van opbouw. Het is weliswaar nog steeds een gesloten oplegger met deuren aan de achterzijde maar aan de voorkant is het gedeelte waar de trekker komt verhoogd zodat er een standaard trekker onderpast. Op die manier is een schotelhoogte van 1,20m geen enkel probleem en kunt u nog steeds grote decorstukken meenemen. Het voorste gedeelte heeft een hoogte van 2,70m, het lage gedeelte is 2,95m hoog. De totale lengte is nog steeds 13,50m waarvan de eerste 3½ meter verhoogt is zodat deze dus door een standaard trekker aangekoppeld kan worden.